Odoo Community Vs Enterprise

Az Odoo Community Edition az Odoo ingyenes, nyílt forráskódú szoftver által támogatott alapverziója. Az Odoo Enterprise verzió ezzel szemben egy fizetős és továbbfejlesztett változat, amely inkább a nagy értékű, hiánypótló piacra alkalmas. Az Odoo Enterprise Version korlátlan funkcionális támogatást, verziófrissítést és nyilvános vagy privát felhő tárhelyet kínál, szemben az Odoo Community Versionnel. A nagy sebesség és teljesítmény szintén megkülönbözteti az Odoo Enterprise verziót a Community verziótól.

GÖRGESS A FUNKCIÓKHOZ

Odoo Community és Enterprise összehasonlítása


Az Odoo két változatban kínál vállalatirányítási szoftvert: Odoo Community és Odoo Enterprise. Az Odoo Community egy teljesen nyílt forráskódú verzió, míg az Odoo Enterprise egy licencelt és megosztott forráskódú. Ez nagyobb rugalmasságot biztosít az üzleti funkciókhoz. Mind az Odoo Community, mind az Odoo Enterprise verzió az üzleti működéshez alkalmas funkcionális modulok készletét kínálja. Az értékesítés, a vásárlás, a könyvelés, a leltározás stb. olyan modulok, amelyeket mindkét Odoo verzió kínál. Az Odoo Community és az Odoo Enterprise összehasonlítása rávilágíthat az Odoo Enterprise és az Odoo Community előnyeire a különböző üzleti vállalkozások számára. Értékelje és hasonlítsa össze a két verziót különböző összehasonlítási kritériumok alapján, beleértve a támogatást, a hibajavítást, a frissítéseket, a tárhelyet és az árképzést.

Odoo Közösség


Az Odoo közösségi verziója egy teljesen nyílt forráskódú kiadás, amelyet LGPLv3 licenc alatt adtak ki. Az OCA által fejlesztett és tesztelt Odoo Community egy ingyenes verzió, amely az üzleti igényeknek megfelelően telepíthető. Számos testreszabható, az üzleti műveletekhez alkalmas modul elérhetősége teszi jó társsá az üzleti cégek számára. Az Odoo Community néhány korlátja az Odoo Enterprise-hoz képest a korlátlan funkcionális támogatás, a verziófrissítés és a tárhelyszolgáltatás hiánya. A mobilverzió és a stúdióalkalmazások szintén nem támogatottak. Az értékesítési, HRMS, weboldal, e-kereskedelmi és egyéb modulok teljes körű használata szintén nem lehetséges az Odoo Community-vel.

Odoo Enterprise


Az Odoo Community kiegészítő funkciókkal rendelkező Odoo Enterprise Edition. Az Odoo Enterprise megnövelt működési sebességet, hatékonyságot és mobil böngésző kompatibilitást kínál. Az Odoo Enterprise korlátlan funkcionális támogatást, gyakori frissítéseket és nyilvános és privát felhő tárhely támogatást kap az Odoo SA-tól. Mivel fizetős verzióról van szó, az előfizetési díj a felhasználók számától és a használt alkalmazásoktól függ. Az Odoo Enterprise a vállalatot nyílt forráskódú szoftverek eladójából saját fejlesztésű szolgáltatások szolgáltatójává alakítja át. Az Odoo Enterprise számos olyan funkcionális modult tartalmaz, mint az Adattisztítás, Aláírás, Helpdesk, Marketing Automatizálás, Minőségmenedzsment, Karbantartás, Online időpontegyeztetés, Előfizetés, Stúdió stb. amelyek nem részei az Odoo Community-nek. A meglévő alkalmazások kiegészítő funkciói, beleértve a vonalkód integrációt, a szállítási csatlakozót, az MPS-t, a VOIP-et stb. az Odoo Enterprise súlyát növeli az Odoo Communityhez képest.

7+

millió felhasználó

120+

ország

2.550

partner

28.500+

alkalmazás az Odoo alkalmazásban

Odoo
Vállalati
Közösség
Általános
Korlátlan funkcionális támogatás
Verziófrissítés
Tárhelyszolgáltatás
Felhasználói felület
Asztali
Mobil verzió
Többnyelvű
Stúdió
Képernyő testreszabása
Jelentés tervező
Menük szerkesztője
Alkalmazások készítője
Számvitel
Számlázás és fizetés
Teljes körű könyvelés
Projektmenedzsment
Feladatok
Munkaidő-nyilvántartás
Előrejelzések
Értékesítési menedzsment
CRM
Értékesítés
Ügyfél portál
VoIP integráció
eSignature
Előfizetések
Bérlés
Digitális termékek
Helpdesk
Helyszíni szerviz
Humán erőforrás
Munkavállalói névjegyzék
Költségek
Szabadságok
Felvételek
Költségek
Bérszámfejtés
Értékelések
Jóváhagyások
Munkavállalói ajánlás
Részlegek Dashboar
Leltár
Leltárkezelés
Beszerzések kezelése
Vonalkód támogatás
Szállítási csatlakozók
Több vállalatot érintő folyamatok
Gyártás
MRP
IoT
MRP II
PLM
Karbantartás
Minőség
Szállítási csatlakozók
Weboldal-építő
Weboldal-építő
Blogok
Előadások
Témák
Call-to-Actions blokkok
E-kereskedelem
Teljes e-kereskedelem
Szállítási csatlakozók
Amazon csatlakozó
eBay csatlakozó
Point of Sale
Point of Sale
PoS Éttermek
Hűségkártyák
Marketing
Rendezvények
Email marketing
Élő chat
Közösségi marketing
SMS marketing
Marketing automatizálás
Lead Scoring
Email marketing sablonok
Egyéb
E-Learning
Chat
Google Táblázat integráció
Flotta
Jegyzetek
Időpontok