Email Marketing Egyszerűen

Tervezz e-maileket csak néhány fogd & viddel.

FUNKCIÓK

Építs fantasztikus kampányokat

Kezdd a semmiből, vagy válassz egyet a témáink közül.

Készíts sikeres e-mail kampányokat, amelyek hatékonyan elérik az érdeklődőket, mindenféle informatikai ismeret nélkül.

Az intuitív és könnyen kezelhető szoftvernek köszönhetően teljes körű ellenőrzést kaphatsz e-mail tartalmad és annak elrendezése felett.

 

Nincs kedved saját magad hírleveleket tervezni? Semmi gond! Csak válassz egyet a számos sablonunk közül, állítsd be újra az elrendezést, add hozzá az üzeneted és képeidet, és máris készen állsz új kampányod elküldésére!

 

Csak válaszd ki az építőelemeket, és dobd őket pontosan oda, ahol szeretnéd, hogy megjelenjenek az e-mailben. Gazdagítsd tartalmát címekkel, cselekvésre való felhívásokkal, közösségi média gombokkal vagy láblécekkel egyetlen kattintással.

Szegmentáld adatbázisodat

a jobb megnyitási és kattintási arányokért.

Optimalizáld eredményeidet azáltal, hogy kampányaidat célzott csoportoknak küldöd az adatbázison belül. Válaszd ki a kapcsolati listádból a leadeket, ügyfeleket vagy bármely más csoportot ország, dátum, funkció és egyéb szempontok szerint, amelyek célja, hogy tartalmát csak azoknak küldd el, akikkel meg szeretnéd osztani a kampányt.


Bármilyen eszközön működik 

Legyél biztos abban, hogy e-mail hírleveled minden képernyőn optimálisan jelenik meg - legyen az táblagép, mobiltelefon, laptop vagy asztali számítógép. Dinamikus tartalmunk automatikusan alkalmazkodik a feliratkozó képernyőjéhez a távolságok beállításával és a képek optimalizálásával, így minden eszközön kényelmes olvashatóságot biztosít.


Fejleszd a kampányaidat

A statisztikákra és adatokra támaszkodva jobb e-maileket küldhetsz.

Készíts sikeres e-mail kampányokat, amelyek hatékonyan elérik az érdeklődőket, mindenféle informatikai ismeret nélkül.

Az intuitív és könnyen kezelhető szoftvernek köszönhetően teljes körű ellenőrzést kaphatsz e-mail tartalmad és annak elrendezése felett.

 

Kapj pontos és valós idejű statisztikákat minden kiküldött e-mailről. Könnyedén nyomon követheted a létrehozott leadek, megrendelések számát, a generált bevétel összegét, a megnyitási arányt, a visszalépési arányt, az átkattintási arányt, és javíthatod az általános marketingstratégiát. Kövesd nyomon a generált lehetőségeket és a várható bevételeket.

Fejlett funkciók

Vedd át a teljes irányítást a levelezési kampányok minden aspektusa felett.

 

A linkek nyomonkövetése

Adj nyomkövető kódot az e-mail kampányaidban található linkekhez, és az Odoo Link Tracker segítségével teljes képet kaphatsz az egyes kampányok teljesítményéről egy külön erre a célra szolgáló műszerfalon.

Tudj meg többet

 

Kalkulálj a ROI-a

Kövesd lehetőségeidet az Odoo CRM-en keresztül, és elemezd az egyes kampányok konverziós arányát, a várható bevételt és a generált bevételt. Használj szűrőket a mélyebb elemzéshez.

Tudj meg többet

Teljesen integrált más Odoo Alkalmazásokkal

CRM

Kövesd az e-mail kampányok által generált lehetőségeket és bevételeket.


FEDEZD FEL
Marketing Automatizálás

Fogalmazz meg kidolgozott és fejlett marketingkampányokat, amelyek középpontjában az érdeklődők állnak.

FEDEZD FEL
Események

Hozz létre e-mail kampányokat ügyfeleid bevonására, vagy ösztönözd az érdeklődőket promóciós eseményeken való részvételre.

FEDEZD FEL
Felmérések

Fedezz fel kiváló minőségű meglátásokat felméréseken keresztül, és töltsd ki azokat e-mail kampányok segítségével.

FEDEZD FEL