Beszállítók kezelése egyszerűen 

& beszerzési megrendelések


Javíthatod ellátási láncodat és készletezési teljesítményedet

FUNKCIÓK    


Automatizáld a beszerzési munkafolyamatokat

Küldj automatikusan ajánlatkéréseket a beszállítóknak a készletszintek alapján.

Javítsd beszerzési és készletezési teljesítményed a készletszintektől függő beszerzési szabályokkal, logisztikai szabályokkal, értékesítési megrendelésekkel, előrejelzett gyártási megrendelésekkel stb. Válassz különböző feltöltési módszereket az egyes termékekhez a gyártási és szállítási stratégiáktól függően.

Az Odoo Purchase-nek köszönhetően napi 1000 rendelésen keresztül sikeresen ellátunk 70 éttermet.

 B. Dehertog • IT Projekt menedzser

Beszállítói árlisták & termékek elérhetősége

Hozz okos vásárlási döntéseket a legjobb árak felhasználásával.

Könnyen importálhatod a beszállítók árlistáit és referenciáit, hogy okosabb vásárlási döntéseket hozhass az akciók, mennyiségek és különleges szerződési feltételek alapján. Kövesd nyomon a termék elérhetőségét a beszállítói készleten, és ellenőrizd a rendelés státuszát az alkalmazáson belül. Akár a szállítói árakra is alapozhatod az eladási áradat.

Szerezd be a legjobb ajánlatot a beszerzési ajánlatokkal

Szerezd meg a legjobb árat több beszállítóval való tárgyalás útján.

Indíts beszerzési ajánlatokat, integráld a folyamatba a szállítók válaszait, és hasonlítsd össze az ajánlatokat. Válaszd ki a legjobb ajánlatot, és küldd el egyszerűen a beszerzési megrendeléseket. Használd a jelentéseket az eladók minőségének utólagos elemzéséhez.

 Használhatod a Blanket Rendelés Megállapodást is, hogy egy adott időszak alatt visszatérő jelleggel, kialkudott áron vásárolj árut egy beszállítótól.


Szerezz statisztikákat a beszerzéseidről

Elemezz, prognosztizálj és tervezd hatékonyan a megrendeléseidet

Rugalmas jelentések segítségével pontos statisztikákat kaphatsz a beszállítói teljesítményedről: szállítási késedelmek, kialkudott árengedmények, vásárolt mennyiségek stb. Integráld a beszerzéseket az analitikus könyveléssel, hogy elemezd a szerződéseid jövedelmezőségét.


Több vállalat kezelése

Spórolj időt és energiát az Odoo több vállalatra vonatkozó szabályainak köszönhetően.

Használj egyetlen Odoo példányt a különböző vállalatok vagy raktárak közötti műveletek szinkronizálásához. Hozz létre értékesítési megrendeléseket, oszd meg a vevőket, a szállítókat és a termékeket, és kezeld a számlákat az összes vállalat számára egyszerre. Még több időt takaríthatsz meg a számlázási folyamat automatizálásával az összes vállalat között!


Teljesen integrált más Odoo Alkalmazásokkal

Leltár

Szinkronizáld készletszintjeidet a beszerzések alapján, és hozz létre automatikus feltöltési szabályokat a készletkimaradások elkerülése érdekében.

FEDEZD FEL
Számlázás

Konvertáld a beszerzési rendeléseidet szállítói számlává a kettős könyvelés elkerülése érdekében.


FEDEZD FEL
Könyvelés

A beszerzési rendelések és számlák integrálásával pontosabbá teheted könyvelésed.

FEDEZD FEL